Laadpaal plaatsen in gemeente Sliedrecht

De inwoners en het gemeentebestuur van Sliedrecht zijn al jaren bezig met het verduurzamen van hun gemeente. Zo zet het Milieubeleidsplan van de gemeente in op tal van speerpunten voor een beter en gezonder klimaat. Aandachtspunten in dit plan zijn onder meer duurzaam en klimaatbestendig bouwen, het isoleren van bestaande woningen en een betere, milieuvriendelijker afvalverwerking in de gemeente Sliedrecht. Bij ENGIE vinden we dat de gemeente Sliedrecht goed bezig is! Wij hebben, als groene energiemaatschappij, besloten om Sliedrecht in haar duurzaamheidsplannen te steunen. ENGIE plaatst daarom overal in de gemeente laadpalen, zodat elektrisch rijden voor iedereen een stukje bereikbaar wordt.

Waar wacht u nog op? Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Sliedrecht! U kunt zelf bepalen waar u de laadpaal wilt hebben staan: bijvoorbeeld op uw eigen erf, bij uw werk of op een openbare plek in de gemeente. Op deze pagina heeft ENGIE alvast handige informatie voor u verzameld, zo weet u direct waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Sliedrecht en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Sliedrecht.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Sliedrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Sliedrecht een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Sliedrecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.