Laadpaal plaatsen in gemeente Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een van de vele Limburgse gemeenten die deel uitmaakt van het project Dubbel Duurzaam. Dit project zet zich in om de leefomgeving te verbeteren door verschillende duurzame ontwikkelingen te stimuleren. Hier vallen onder andere tips voor energiebesparing en elektrisch vervoer onder.Wij zijn bij ENGIE erg enthousiast over het feit dat steeds meer mensen groen gaan rijden. Samen staan we sterker en samen gaan we voor een duurzame toekomst! Bijkomend voordeel is dat u nooit meer stress heeft om een oplaadpunt te vinden en uw auto gewoon kunt opladen in de buurt.

Vraag vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Sittard-Geleen! Wij voldoen aan alle regels om laadpalen te plaatsen bij u thuis, op uw werk of zelfs langs een openbare weg. Hieronder hebben wij alvast de informatie voor u verzameld over het plaatsen van een laadpaal in uw gemeente.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Sittard-Geleen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Sittard-Geleen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Sittard-Geleen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Sittard-Geleen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Sittard-Geleen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Sittard-Geleen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Abshoven, Born, Buchten, Einighausen, Gebroek, Geleen, Graetheide, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Schipperskerk, Sittard en Windraak.