Laadpaal plaatsen in gemeente Sint Anthonis

Gemeente Sint Anthonis heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente steunt projecten om duurzame energie op te wekken. Zo is er zelfs een project opgezet om gevallen eikels te gebruiken als duurzame brandstof. Bij ENGIE vinden wij dit soort initiatieven geweldig! Wij helpen Sint Anthonis dan ook graag om duurzamer te worden. Dit doen we bijvoorbeeld door overal in de gemeente laadpalen voor elektrische auto’s te plaatsen. Door elektrisch te rijden houden we de lucht namelijk schoon. Met onze laadpalen willen we ervoor zorgen dat elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk wordt. Zo zorgen we samen voor een duurzaam Sint Anthonis!

Bent u al overgestapt op een elektrische auto? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen bij uw woning, werk of zelfs langs de openbare weg in Sint Anthonis. Wij voldoen aan alle eisen van uw gemeente en kunnen dus een laadpaal plaatsen waar u maar wilt. Aanvullende informatie over de aanvraag van laadpalen vindt u op deze handige pagina. U weet direct waar u aan toe bent!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Sint Anthonis mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Sint Anthonis hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Sint Anthonis.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Blauwenhoek, Broekkant, Den Hoek, Driehoek, Ham, Hank, Heikant, Hoeven, Hulsbeek, Lamperen, Landhorst, Ledeacker, Noord, Noordkant, Oploo, Papenvoort, Park, Peelkant, Peelstraat, Rijkevoort-De Walsert, Rondveld, Sint Anthonis, Spekklef, Stevensbeek, Ullingen, Verlorenhoek, Vlagberg, Walsert, Wanroij, Westerbeek en Zandkant.