Laadpaal plaatsen in gemeente Simpelveld

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden en als groene energiemaatschappij zijn wij hier natuurlijk erg blij mee. Rijdt u al elektrisch of wilt u binnenkort overstappen naar rijden op elektriciteit? Dan hebben wij goed nieuws! ENGIE wil in heel gemeente Simpelveld, en in de rest van Nederland, een netwerk aan laadpalen plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een lege accu en zijn we weer een stapje dichterbij een duurzame toekomst.

Zet u ook de eerste stap naar een duurzamer Simpelveld? Vraag vandaag nog om plaatsing van een laadpaal in gemeente Simpelveld. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk, of op een andere door u gewenste locatie? ENGIE maakt het mogelijk. U helpt hierbij niet alleen uzelf maar ook de mensen om u heen. Meer weten? Hieronder vindt u alle belangrijke informatie over het plaatsen van een laadpaal. Twijfel niet en denk aan een duurzame toekomst!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Simpelveld.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Simpelveld.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Simpelveld, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Simpelveld hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Simpelveld.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baaks, Baneheide, Bocholtz, Bocholtzerheide, Bosschenhuizen, Broek, Bulkemsbroek, Huls, Molsberg, Prickart, Simpelveld, Vlengendaal, Waalbroek en Zandberg.