Laadpaal plaatsen in gemeente Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is een bekend vakantiegebied. De karakteristieke dorpjes, het mooie duinlandschap en de eigen wijngaard maken dit tot een bijzonder eiland. Wat bij niet veel mensen bekend is, is dat deze gemeente actief bezig is met duurzaamheid. Niet voor niets werd Schouwen-Duiveland al eens tot meest duurzame kustgemeente van Nederland gekroond. De gemeente zet zich in voor duurzaam toerisme, milieuzorg en behoud van de natuur. En dat is belangrijk, vinden wij bij ENGIE. Wij willen de gemeente handvatten bieden om de CO2-uitstoot terug te dringen. Door overal elektrische laadpalen te plaatsen, en hiermee elektrisch rijden een stukje gemakkelijker te maken, stimuleren wij het gebruik van elektrische auto's.

Wilt u graag een laadpaal aanvragen voor in de gemeente Schouwen-Duiveland? ENGIE maakt het mogelijk! Wij kunnen de laadpaal plaatsen op uw erf, maar ook bij uw kantoor of ergens langs de weg. Eén ding dat zeker is: u zit nooit meer zonder schone energie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Schouwen-Duiveland.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Schouwen-Duiveland een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Schouwen-Duiveland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Schouwen-Duiveland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beldert, Brijdorpe, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh, Burgh-Haamstede, Burghsluis, Dijkhuisjes, Dreischor, Elkerzee, Ellemeet, Haamstede, Kapelle, Kerkwerve, Looperskapelle, Moriaanshoofd, Nieuw-Haamstede, Nieuwerkerk, Nieuwerkerke (Schutje), Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Schuddebeurs, Serooskerke, Sirjansland, Westenschouwen, Zierikzee en Zonnemaire.