Laadpaal plaatsen in gemeente Schinnen

Zoals vele andere gemeenten in Limburg sluit ook gemeente Schinnen zich aan bij het project Dubbel Duurzaam. Dit project zet zich in om de leefomgeving te verbeteren door verschillende duurzame ontwikkelingen te stimuleren. Hier valt onder andere energiebesparing en elektrisch rijden onder. Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto. Om elektrisch rijden bereikbaar te maken voor iedereen, wil ENGIE laadpalen plaatsen in de gemeente Schinnen en de rest van Nederland. Elektrisch rijden zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2. Hierdoor ontstaat er een gezondere leefomgeving en dit is natuurlijk belangrijk voor iedereen. Rijdt u zelf al elektrisch of bent u dat van plan? Vraag dan nu alvast een laadpaal aan bij u in de buurt.

Denk aan een veiligere, gezondere en comfortabele leefomgeving en laat een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of langs de openbare weg. ENGIE kan overal een laadpaal plaatsen omdat wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Schinnen hieraan stelt. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst. U helpt toch ook?

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Schinnen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Schinnen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Schinnen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amstenrade, Daniken, Doenrade, Hegge, Heisterbrug, Hommert, Klein-Doenrade, Nagelbeek, Oirsbeek, Puth, Schinnen, Sweikhuizen, Thull en Wolfhagen.