Laadpaal plaatsen in gemeente Schiermonnikoog

Gemeente Schiermonnikoog is gevestigd op het gelijknamige kleine Waddeneiland. De gemeente heeft zichzelf tot doel gesteld om over een aantal jaar volledig energieneutraal te zijn. Schiermonnikoog had natuurlijk al een goed autobeleid: het eiland is 'voertuigluw'. Dit betekent dat mensen alleen een auto, brommer of motor mogen meenemen met ontheffing van de gemeente. Een volgende belangrijke stap naar energieneutraal is de overstap naar elektrisch rijden. ENGIE wil hierin ondersteunen. Wij plaatsen elektrische oplaadpunten in heel Nederland: zo ook op Schiermonnikoog!

Bij ons kunt u een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal. Zo is schone energie altijd binnen uw bereik! Omdat wij voldoen aan alle eisen die door de gemeente gesteld zijn kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg. Handige informatie over het plaatsen van een laadpaal in gemeente Schiermonnikoog vindt u hieronder.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Schiermonnikoog, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Schiermonnikoog hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.