Laadpaal plaatsen in Schiedam

Gemeente Schiedam wordt steeds duurzamer. Onder het motto 'Schiedam doet duurzaam' ontplooit de gemeente al jarenlang tal van initiatieven voor duurzaamheid. Zo organiseert de gemeente jaarlijks de Dag van de Duurzaamheid, kunnen inwoners van de gemeente zelf idee├źn inbrengen voor milieuvriendelijke maatregelen en zijn er tal van subsidies beschikbaar voor duurzame bouwplannen. Verder bestaat de energie die de gemeente Schiedam zelf afneemt uit 100% windenergie. Wij van ENGIE zijn heel blij met de duurzame aanpak van gemeente Schiedam en dragen graag ons steentje bij aan een gezondere leefomgeving. Volgens ons gaat daarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol vervullen. Daarom leggen wij in Schiedam een netwerk van laadpalen aan voor particulieren en bedrijven.


Wilt u ook elektrisch rijden en daarom een laadpaal laten plaatsen in gemeente Schiedam? Wij regelen het voor u! Op deze pagina vindt u informatie over de laadpalen van ENGIE en onze werkwijze. Samen maken we ons sterk voor een duurzamer en groener Schiedam!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Schiedam om in deze gemeente te plaatsen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Schiedam.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Schiedam een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Schiedam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.