Laadpaal plaatsen in gemeente Scherpenzeel

Gemeente Scherpenzeel zet zich hard in voor duurzaamheid. Zo stimuleert zij inwoners en bedrijven om zonnepanelen te plaatsen, duurzame energie op te wekken en om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Eén manier om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen is door over te stappen van rijden op reguliere brandstof naar rijden op elektriciteit. Elektrische auto’s veroorzaken namelijk geen schadelijke uitstoot en dragen daardoor bij aan een duurzame en gezonde leefomgeving. ENGIE wil deze mooie ontwikkeling stimuleren door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in gemeente Scherpenzeel en de rest van Nederland. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!

Zet u vandaag ook nog de eerste stap naar een duurzame toekomst? Stuur dan een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Scherpenzeel. Wij kunnen een laadpaal plaatsen op uw erf, bij u op kantoor of op een andere door u aangewezen locatie. ENGIE voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door gemeente Scherpenzeel dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Scherpenzeel.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Scherpenzeel een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Scherpenzeel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.