Laadpaal plaatsen in gemeente Schagen

De gemeente Schagen ziet, net als wij, dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom stimuleert zij deze ontwikkeling door enkele laadpalen te plaatsen in de openbare ruimte. Dit vindt ENGIE goed nieuws! Wij zetten ons als voorloper in de vergroening van de energiemarkt in voor een gezonde en duurzame samenleving. Ons doel is om in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en kunt u altijd en overal groene energie tanken.


Wilt u een laadpaal bij u in buurt? ENGIE voldoet aan alle eisen om een laadpaal te mogen plaatsen in de gemeente Schagen. Wij kunnen niet alleen een oplaadpunt plaatsen in de openbare ruimte, maar ook op uw eigen erf of bij u op het werk. Wilt u meer weten over het plaatsen van een laadpaal? Kijk dan snel verder op deze pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Schagen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Schagen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Buurtje, 't Zand, Abbestede, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Groote Keeten, Kalverdijk, Keinsmerbrug, Kerkbuurt, Krabbendam, Mennonietenbuurt, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Schoorldam, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Stolpen, Stolpervlotbrug, Stroet, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen en Zijpersluis.