Laadpaal plaatsen in gemeente ‘s-Hertogenbosch

De gemeente ‘s-Hertogenbosch zet zich in voor een schonere gemeente. Daarom wordt het gebruik van elektrisch vervoer in ‘s-Hertogenbosch gestimuleerd. In de gemeente zijn al zo’n 100 openbare laadpalen beschikbaar om uw elektrische auto op te laden. Een ontzettend goed initiatief waar wij bij ENGIE graag aan meewerken! Met onze hulp kunt u nu namelijk ook een eigen (openbare) laadpaal laten plaatsen.

Een laadpaal plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch begint met een aanvraag. U kunt eenvoudig aanvraag indienen. Na goedkeuring zorgen wij ervoor dat uw laadpaal geleverd en geplaatst wordt. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe laadpaal en onbezorgd met uw elektrische auto op weg!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente 's-Hertogenbosch.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente 's-Hertogenbosch, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente 's-Hertogenbosch hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.