Laadpaal plaatsen in gemeente Den Haag

Den Haag is al een aantal jaren bezig met het verduurzamen van hun gemeente. Zo wil Den Haag in 2040 volledig klimaatneutraal zijn. Daarvoor gaat de stad op termijn gebruikmaken van aardwarmte voor een duurzame warmtevoorziening. Als groene energieleverancier willen wij schoon energiegebruik in de gemeente Den Haag nog meer stimuleren. Dit doen we door overal in de gemeente laadpalen te plaatsen: elektrisch rijden wordt zo voor iedereen bereikbaar!

Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Den Haag? ENGIE kan het voor u regelen! Want de energie van morgen maken wij graag vandaag al beschikbaar. Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor het plaatsen van een laadpaal op uw eigen grond, bij uw werk of langs de openbare weg. De belangrijkste informatie vindt u op deze pagina!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Den Haag.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Den Haag.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Den Haag een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Den Haag hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.