Laadpaal plaatsen in gemeente Rucphen

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in de gemeente Rucphen. Er wordt dan ook veel gedaan om de gemeente groener te maken. De gemeente stimuleert haar inwoners bijvoorbeeld om over te stappen op een elektrische auto. Dit moedigen we bij ENGIE natuurlijk aan! Met elektrische auto’s houden we de lucht schoon. Daarom helpt ENGIE graag mee om elektrisch rijden aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen. Wij plaatsen laadpalen in de gemeente Rucphen op plekken waar u deze nog mist. Wilt u bijvoorbeeld een laadpaal plaatsen bij uw huis of werk? Wij regelen het voor u!

Rijdt u elektrisch of bent u van plan over te stappen op een elektrische auto? Vraag vandaag nog een laadpaal aan in Rucphen! Aanvullende informatie over onze laadpalen en onze werkwijze vindt u op deze pagina. Samen werken we aan een duurzamer Rucphen!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Rucphen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Rucphen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Rucphen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Rucphen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rucphen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Berk, De Dood, De Heiberg, De Posthoorn, De Schietbaan, Het Hoekske, Het Oosteind, Langendijk, Langeschouw, Munnikenheide, Nederheide, Nispense Achterhoek, Noordhoek, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord, Steenpaal en Zegge.