Laadpaal plaatsen in gemeente Rozendaal

Gemeente Rozendaal vindt, net als vele andere gemeenten in Nederland, duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Ook valt de gemeente de terreinwinst van elektrisch vervoer op. ENGIE vindt dit een fantastische ontwikkeling omdat elektrisch rijden bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en een goede luchtkwaliteit. Hier profiteert niet alleen onze generatie van, maar ook de toekomstige generaties. Om elektrisch vervoer te stimuleren, wil ENGIE een netwerk aan laadpalen plaatsen in heel Nederland. Op deze manier kan iedereen altijd en overal elektrisch tanken!

Rijdt u al elektrisch? En wilt u een laadpaal bij u in de buurt? Dien dan nu een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Rozendaal. Wij voldoen aan alle voorwaarden die uw gemeente heeft gesteld. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of langs een belangrijke weg in gemeente Rozendaal. Wilt u meer weten? Op deze pagina hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Rozendaal om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Rozendaal en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Rozendaal.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Rozendaal een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Rozendaal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.