Laadpaal plaatsen in gemeente Rotterdam

Net als veel andere Nederlandse gemeenten, steekt de gemeente Rotterdam vol in op een duurzame toekomst. Dit blijkt uit het Programma Duurzaam van de gemeente. Met name in het havengebied, maar ook in de woonwijken, heeft Rotterdam allerlei initiatieven opgezet om de havenstad duurzamer te maken voor de toekomst en het milieu zoveel mogelijk te ontzien. ENGIE staat volledig achter het duurzame beleid dat de gemeente Rotterdam heeft uitgezet. Op en geheel eigen manier werkt ENGIE - als groen energiebedrijf - ook mee aan de verduurzaming in de gemeente Rotterdam. Dit doen wij door elektrisch rijden nog aantrekkelijker en, bovenal, bereikbaarder te maken. Om dat te bereiken faciliteren we de plaatsing van laadpalen in gemeente Rotterdam.

Wilt u ook uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Rotterdam? Omdat u zelf een elektrische auto hebt of elektrisch vervoer in uw bedrijf wilt stimuleren? Wij helpen u graag! Een laadpaal plaatsen kan bij u thuis op eigen grond, op een bedrijfslocatie en langs de openbare weg. Bovendien opereert ENGIE volledig volgens de regelgeving van gemeente Rotterdam.Op deze pagina hebben we alvast alle handige informatie voor u verzameld, zo weet u direct waar u aan toe bent!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Rotterdam, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Rotterdam hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rotterdam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Botlek, Botlek Rotterdam”, Europoort, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maasvlakte, Pernis, Pernis Rotterdam, Rotterdam, Rozenburg, Terbregge en Vondelingenplaat.