Laadpaal plaatsen in gemeente Roosendaal

Roosendaal heeft een doel voor de toekomst: samen met inwoners zorgen voor een ‘futureproof’ gemeente. Door dit te doen genieten niet alleen de huidige inwoners van Roosendaal van deze prachtige gemeente, maar nog vele generaties na hen. Het gemeentebestuur ziet kansen op het gebied van elektrisch vervoer. Die kansen zien wij bij ENGIE ook. Daarom zorgen wij ervoor dat elektrisch rijden voor zoveel mogelijk inwoners van Roosendaal toegankelijk wordt. Hoe we dat doen? We plaatsen laadpalen voor elektrische auto’s, waar u die in uw gemeente nog mist. Of dat bij uw huis is of op een openbare plek, dat maakt niets uit. Wij zijn bevoegd om overal in Roosendaal laadpalen plaatsen.

Helpt u mee een netwerk van laadpalen te realiseren, zodat elektrisch rijden straks voor iedereen bereikbaar is? Laat een laadpaal plaatsen in gemeente Roosendaal! Wij hebben alle informatie over onze laadpalen en onze werkwijze op deze pagina geplaatst. Zo kunt u snel ontdekken hoe u een laadpaal aanvraagt. Samen werken we aan een groener Roosendaal!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Roosendaal.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Roosendaal.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Roosendaal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Roosendaal een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Roosendaal hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Roosendaal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Akker, Boeiink, Borteldonk, Brembosch, Bulkenaar, De Rotting, Everland, Haiink, Hazelaar, Heerle, Heijbeek, Hoevestein, Hollandsdiep, Kruisstraat, Moerstraten, Nieuwenberg, Nispen, Oostlaar, Plantage Centrum, Roosendaal, Vijfhoek, Vinkenbroek, Visdonk, Vleet, Vroenhout, Wouw, Wouwse Hil, Wouwse Plantage en Zoomvliet.