Laadpaal plaatsen in gemeente Roermond

Gemeente Roermond zet zich in voor een duurzame toekomst. Zo steunt zij onder andere projecten die bijdragen aan het verminderen van de schadelijke CO2-uitstoot. Eén van die projecten is de transitie van rijden op fossiele brandstoffen naar rijden op elektriciteit. Elektrische auto's veroorzaken namelijk geen CO2-uitstoot en dragen daardoor bij aan een schonere lucht en een duurzame samenleving. ENGIE vindt dit een goede zaak en wil de gemeente Roermond helpen om deze transitie te stimuleren. Wij willen in heel gemeente Roermond laadpalen plaatsen. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en de leefomgeving een stukje duurzamer.

Helpt u mee aan een duurzame toekomst? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Roermond! ENGIE kan overal in uw gemeente een laadpaal plaatsen. Bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg? ENGIE maakt het mogelijk. Wij voldoen namelijk aan alle regels die de gemeente Roermond heeft gesteld aan het plaatsen van een oplaadpunt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onderstaande pagina. Hier hebben we alle handige informatie overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Roermond.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Roermond een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Roermond hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Roermond.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aan de Rijksweg, Asenray, Asselt, Boukoul, De Weerd, Einde, Heide, Herten, Maalbroek, Merum, Ool, Roermond, Spik, Straat, Swalmen, Thuserhof en Wieler.