Laadpaal plaatsen in gemeente Roerdalen

‘’Groen en duurzaam is de toekomst!’’ aldus de gemeente Roerdalen. Daarom stimuleert de gemeente ook het gebruik van elektrische voertuigen. Elektrische auto's veroorzaken immers geen schadelijke CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en dus een duurzame toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en hier zijn wij als groene energiemaatschappij erg blij mee. ENGIE stimuleert deze ontwikkeling door in heel Nederland laadpalen te plaatsen. Zo kan iedereen altijd en overal elektrisch tanken! Rijdt u zelf in een elektrische auto en wilt u graag een laadpaal bij uw huis, op uw werk en of langs een openbare weg? Dat kan ENGIE voor u regelen! Wij voldoen namelijk aan alle regels om laadpalen te plaatsen in uw gemeente.

Helpt u mee aan een duurzame toekomst? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan om in de gemeente Roerdalen te laten plaatsen. Samen werken we dan aan een duurzaam Roerdalen. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Roerdalen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Roerdalen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Roerdalen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Roerdalen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Roerdalen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aan de Berg, Annendaal, Etsberg, Herkenbosch, Holst, Lerop, Melick, Montfort, Paarlo, Posterholt, Reutje, Roskam, Rothenbach, Sint Odiliënberg, Tusschen de Bruggen, Vlodrop, Voorst, Voorsterveld en Zittard.