Laadpaal plaatsen in gemeente Rijssen-Holten

Wellicht is het u al opgevallen dat de gemeente Rijssen-Holten flink inzet op duurzaamheid. Zo geeft de gemeente haar inwoners advies over energiezuinig maken van uw woning. Het verduurzamen van uw woning heeft een positieve invloed op uw wooncomfort en het milieu, zo stelt de gemeente. En daar zijn wij bij ENGIE helemaal mee eens! We vinden bovendien dat elektrisch rijden een belangrijke rol speelt in de vergroening van de energiemarkt. Om elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken is een netwerk van oplaadpalen nodig. En u kunt hierbij helpen. Wat dacht u van een laadpaal bij u thuis of op uw werk? ENGIE maakt dat mogelijk!

Rijdt u al elektrisch en bent u klaar voor een groene toekomst? Laat dan door ENGIE laadpalen plaatsen in uw gemeente Rijssen-Holten. Wij voldoen aan alle regels om laadpalen te plaatsen, zelfs langs de openbare weg. Hieronder vindt u alle benodigde informatie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Rijssen-Holten en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Rijssen-Holten.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Rijssen-Holten een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Rijssen-Holten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rijssen-Holten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beuseberg, Borkeld, Dijkerhoek, Espelo, Helhuizen, Holten, Ligtenberg, Look, Neerdorp en Rijssen.