Laadpaal plaatsen in gemeente Rijnwaarden

Gemeente Rijnwaarden stimuleert huiseigenaren om hun woning energiezuiniger te maken. Een energiezuinige woning verbruikt namelijk minder elektriciteit en gas. Dit draagt bij aan een duurzaam Rijnwaarden. ENGIE vindt dit een mooi initiatief! Wij als groene energieleverancier zetten ons ook in voor een duurzame samenleving. Ons doel is om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. En u kunt hierbij helpen!

U kunt namelijk een aanvraag indienen om een laadpaal te laten plaatsen in uw gemeente Rijnwaarden. ENGIE voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door gemeente Rijnwaarden. Hierdoor kunt u zelf een locatie kiezen voor uw laadpaal. Of u nu een laadpaal wilt bij u thuis, op uw werk of gewoon ergens langs de openbare weg: wij kunnen het voor u regelen! Meer weten? Op deze pagina hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Rijnwaarden om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Rijnwaarden.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Rijnwaarden, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Rijnwaarden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rijnwaarden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aerdenburg, Aerdt, Geitenwaard, Herwen, Kijfwaard, Lobith, Ossenwaard, Pannerden, Spijk en Tolkamer.