Laadpaal plaatsen in gemeente Ridderkerk

Duurzaamheid is al jarenlang een belangrijk agendapunt van de gemeente Ridderkerk. Samen met de inwoners wil de gemeente Ridderkerk zich hard maken voor een betere leefomgeving voor nu en in de toekomst. Het doel is een CO2-vermindering van 40% in 2030 ten opzichte van 1990. Om dit te bereiken zet de gemeente onder meer in op de financiering van energiebesparende maatregelen, lokaal energie opwekken en het stimuleren van woningen die energiezuinig zijn. Prachtige initiatieven, vinden wij bij ENGIE! Wij stimuleren elektrisch rijden in Ridderkerk door laadpalen in de gemeente plaatsen waar u deze wilt.


Kiest u ook voor duurzaamheid? Laat uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Ridderkerk. Bijvoorbeeld bij uw woning, uw werk of zelfs langs de openbare weg! Wat u ook wenst: wij van ENGIE staan voor u klaar en regelen het voor u. Lees verder op deze pagina voor meer vrijblijvende informatie!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ridderkerk hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ridderkerk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bolnes, Oostendam, Ridderkerk, Rijsoord, Wevershoek, Zwaantje en Zwet.