Laadpaal plaatsen in gemeente Rhenen

De gemeente Rhenen werkt, net als vele gemeente in Nederland, aan een duurzame toekomst. Daarom is het belangrijk om de uitstoot van CO2 te verminderen. Een manier om die te doen is door af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen. En gelukkig is hiervoor een hele goede oplossing: elektrisch rijden! Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het rijden in een elektrische auto. Een ontwikkeling waar wij als ENGIE volledig achter staan! Om deze overstap te stimuleren is het belangrijk dat het opladen van elektrische auto’s overal en voor iedereen bereikbaar is.

Wil u ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Laat dan zelf ook een laadpaal plaatsen in gemeente Rhenen. Bij ENGIE voldoen we aan alle eisen die gesteld worden aan het plaatsen van laadpalen. Met uw hulp is het straks mogelijk om overal in Nederland elektrisch te tanken. We hebben de benodigde informatie alvast voor u verzameld!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Rhenen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Rhenen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Rhenen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rhenen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterberg, Elst, Elst Ut, Laareind, Remmerden en Rhenen.