Laadpaal plaatsen in gemeente Rheden

Gemeente Rheden streeft naar een schone en duurzame leefomgeving. Niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Op dit moment zijn er verschillende ontwikkelingen gaande die bijdragen aan een schonere leefomgeving. Een voorbeeld hiervan is elektrisch rijden omdat dit geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. ENGIE wil deze manier van rijden stimuleren omdat wij ook willen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Hoe we dit willen doen? Door overal in gemeente Rheden, en de rest van Nederland, laadpalen te plaatsen. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!

Wilt u ook een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gewenste locatie? Dat kan! Stuur nu een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Rheden. ENGIE voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door uw gemeente dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Meer weten? Hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Samen naar een schoon en duurzaam Rheden. U doet toch ook mee?

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Rheden om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Rheden.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Rheden.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Rheden, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Rheden hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Rheden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren en Velp.