Laadpaal plaatsen in gemeente Reusel-De Mierden

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor elektrische mobiliteit te stimuleren. In de gemeente Reusel-De Mierden is dat niet anders. Een goede verandering, want elektrische auto’s zijn vele malen schoner en duurzamer dan benzine- en dieselauto’s. Om elektrisch rijden toegankelijker te maken, plaatst ENGIE laadpalen door heel Nederland. Als inwoner van Reusel-De Mierden kunt u in uw gemeente een laadpaal laten plaatsen, bijvoorbeeld bij uw huis of werk. U hebt dan een laadpunt op een voor u prettige plek. Tegelijkertijd helpt u mee een netwerk aan laadpalen te creëren, zodat steeds meer mensen elektrisch kunnen gaan rijden!

Rijdt u al elektrisch of bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Reusel-De Mierden! Informatie over onze laadpalen en onze werkwijze vindt u hieronder. Zo bent u direct op de hoogte en kunt u snel beginnen met uw aanvraag!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Reusel-De Mierden en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Reusel-De Mierden.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Reusel-De Mierden, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Reusel-De Mierden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Reusel-De Mierden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterste Heikant, Braakhoek, De Hoef, De Hoek, Heikant, Hooge Mierde, Hulsel, Kippereind, Kuilenrode, Lage Mierde, Mispeleind, Reusel, Vloeieind, Vooreind en Voorste Heikant.