Laadpaal plaatsen in gemeente Renswoude

Het is in ieders belang om onze leefomgeving schoon te houden, luidt de gedachtegang van gemeente Renswoude. Daarom is het nodig het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Gelukkig is hier een oplossing voor: elektrisch rijden! Elektrisch rijden is schoon, stil en maakt ons minder afhankelijk van steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen. Een ideaal alternatief voor gewoon rijden dus! Om elektrisch rijden te stimuleren plaatst ENGIE een netwerk van laadpalen door het hele land. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo gemakkelijk als normaal tanken!

Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij u in de buurt? ENGIE maakt het mogelijk! Wij voldoen aan alle voorwaarden voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Renswoude. U bent er dus zeker van dat het plaatsen goed geregeld wordt. Meer informatie over het plaatsen van laadpalen kunt u vinden op deze pagina.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Renswoude om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Renswoude.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Renswoude.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Renswoude, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Renswoude hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.