Laadpaal plaatsen in gemeente Renkum

Gemeente Renkum wil in 2040 energieneutraal zijn. Om deze ambitie te bereiken stimuleert de gemeente inwoners en bedrijven om energie te besparen, duurzame energie op te wekken en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Eén manier om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen is door over te stappen van rijden op reguliere brandstof naar elektrisch rijden. Elektrisch rijden veroorzaakt geen schadelijke uitstoot waardoor het bijdraagt aan een duurzame samenleving. ENGIE wil, als voorloper in de vergroening van de energiemarkt, elektrisch rijden stimuleren door een netwerk aan laadpalen aan te leggen in heel Nederland. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Renkum? Wij kunnen overal een laadpaal plaatsen omdat wij voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door gemeente Renkum. Een laadpaal bij op thuis? Of op uw werk? ENGIE regelt het voor u! Op deze pagina hebben we speciaal voor u alle relevante informatie verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een groener Renkum. U helpt toch ook mee?

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Renkum om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Renkum.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Renkum.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Renkum, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Renkum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Renkum.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Hazeleger, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Kievitsdel, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.