Laadpaal plaatsen in gemeente Reimerswaal

Reimerswaal is een Zeeuwse gemeente. Met haar oppervlakte van 243,08 km² en haar ruim 22.000 inwoners is het één van de grote gemeenten in Zeeland. De kern van gemeente Reimerswaal is bekend vanwege de mossel- en oesterhandel. Wat minder bekend is, is dat Reimerswaal actief bezig is met het verduurzamen van de gemeente. Zo wordt het gebruik van elektrische auto's gestimuleerd. Een goed initiatief, vinden wij ENGIE. Elektrisch rijden is namelijk beter voor het milieu en de leefomgeving omdat hierbij geen uitlaatgassen vrijkomen. Als groene energiemaatschappij willen wij initiatieven als deze stimuleren! Daarom maken wij het voor de inwoners van gemeente Reimerswaal mogelijk om een laadpaal te laten plaatsen op hun eigen terrein. Is het plaatsen van een laadpaal op uw erf niet mogelijk, omdat u bijvoorbeeld over te weinig ruimte beschikt? Wij kunnen ook een laadpaal plaatsen op uw werk of openbare plekken. Zo zit u nooit meer zonder groene energie!

De energie van morgen? Die maken wij vandaag al beschikbaar. Wilt u een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Reimerswaal? Op deze pagina hebben wij alle informatie verzameld die u nodig heeft.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Reimerswaal en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Reimerswaal.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Reimerswaal een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Reimerswaal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Reimerswaal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bath, Gawege, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Middenhof, Oostdijk, Rilland, Roelshoek, Schorebrug, Stationsbuurt, Vlake, Völckerdorp, Waarde, Yerseke en Yersekendam.