Laadpaal plaatsen in gemeente Putten

Gemeente Putten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo werken zij samen met inwoners en bedrijven aan een groenere samenleving. Want samen bereik je meer dan alleen. ENGIE juicht deze samenwerking toe! Als groene energieleverancier willen wij niet alleen iedereen van energie voorzien, maar ook werken aan een duurzame samenleving. Daarom willen wij in heel gemeente Putten, en de rest van Nederland, laadpalen plaatsen. Op deze manier is elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over elektrisch tanken!

Maak de stap naar een groenere samenleving: laat laadpalen plaatsen in gemeente Putten. Wilt u een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg? ENGIE regelt het! Wij voldoen namelijk aan alle eisen die zijn gesteld door uw gemeente. Meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Putten om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Putten.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Putten, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Putten hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Putten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Oever, Bijsteren, Diermen, Gerven, Halvinkhuizen, Hell, Hoef, Huinen, Huinerbroek, Huinerwal, Koudhoorn, Krachtighuizen, Putten, Steenenkamer en Veenhuizerveld.