Laadpaal plaatsen in gemeente Purmerend

De gemeente Purmerend zet zich sterk in voor een schone en duurzame toekomst. Zo moedigt de gemeente inwoners en bedrijven aan om zonnepanelen te plaatsen, worden huiseigenaren gestimuleerd om hun woning te verduurzamen en zijn er enkele laadpalen geplaatst om elektrisch rijden te stimuleren. ENGIE waardeert deze inzet enorm! Daarom willen wij de gemeente helpen om haar gemeente te vergroenen. Hoe we dit willen doen? Door in de hele gemeente laadpalen te plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en onze aarde een stukje mooier.


Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Dat kan! Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in de gemeente Purmerend. Wilt u een oplaadpunt op uw eigen terrein of juist langs een openbare weg zodat meer mensen hier gebruik van kunnen maken? Geen probleem! ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die door uw gemeente zijn gesteld aan het plaatsen van een laadpaal. Bekijk de pagina hieronder voor meer informatie. Samen werken we aan een duurzaam Purmerend. U helpt toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Purmerend en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Purmerend.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Purmerend een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Purmerend hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.