Laadpaal plaatsen in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Duurzaamheid is de afgelopen h├ęt toverwoord in de Nederlandse politiek geworden, zowel op Rijksniveau en provinciaal als in gemeenten. Ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp werkt hard aan het verbeteren van de leefomgeving in de eigen gemeente. Dit doet zij onder meer via de uitgangspunten in het plan 'Duurzame energie en energieneutraliteit' uit 2016. Hierin staat de doelstelling centraal dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp in 2050 volledig energieneutraal is. Dit doet zij onder meer door de eigen gemeentelijke activiteiten groener te maken en bewoners te helpen bij de aankoop van zonnepanelen, via subsidies en advisering. Ook streeft de gemeente ernaar om de glastuinbouwsector, die veel energie verbruikt, verder te verduurzamen.

ENGIE is erg blij met het duurzame actieplan en de inzet van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Wij willen ook onze bijdrage leveren en laten daarom in de gemeente op aanvraag laadpalen voor elektrisch rijden plaatsen. Zo maken we elektrisch vervoer voor iedereen bereikbaar. Aarzel niet langer en laat uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Op deze pagina hebben we de belangrijke informatie voor u verzameld.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Delfgauw, Katwijkerlaan, Nootdorp, Noukoop, Oude Leede, Pijnacker en Vlieland.