Laadpaal plaatsen in gemeente Pekela

De gemeente Pekela wil de uitstoot van CO2 in de gemeente flink gaan terugdringen. Samen met inwoners en ondernemers wordt eraan gewerkt de gemeente te verduurzamen en gestelde energiedoelstellingen te halen. ENGIE is enthousiast over de verduurzaming en juicht deze actief toe. Als groene energieleverancier zien wij namelijk graag meer schone energie. In Pekela stimuleren we groene energie door overal in gemeente laadpalen te plaatsen. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk!


Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Pekela? ENGIE kan u hierbij helpen! We voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen en kunnen een laadpaal plaatsen in gemeente Pekela bij uw eigen woning, bij uw werk of langs openbare wegen. Aanvullende informatie over onze laadpalen vindt u hieronder. Duurzame energie zal in de nabije toekomst de norm zijn en vervoer trekt steeds meer naar elektrisch. Begin vandaag nog met de schone energie van de toekomst en vraag een laadpaal aan in uw gemeente!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Pekela en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Pekela.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Pekela mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Pekela een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Pekela hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Pekela.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boven Pekela, Bronsveen, Hoetmansmeer, Kruiselwerk, Nieuwe Pekela, Noorderkolonie, Oude Pekela en Zuiderkolonie.