Laadpaal plaatsen in gemeente Papendrecht

Steeds meer gemeenten laten zien duurzaamheid belangrijk te vinden. Zo ook gemeente Papendrecht. In hun beleid spreken ze over een gezamenlijke aankoop van zonnepanelen, het verstrekken van subsidies voor lokale initiatieven om op energie te bezuinigen en organiseert de gemeente duurzame evenementen, zoals de 'Doe Duurzaam Markt'. Ook het stimuleren van elektrisch rijden is een belangrijk punt op de agenda van de gemeente. Bij ENGIE vinden we dat het gemeentebestuur en de inwoners goed bezig zijn! Daarom hebben wij besloten om ook ons steentje bij te dragen. Door overal in gemeente Papendrecht te plaatsen wordt elektrisch tanken niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook een stuk bereikbaarder.


Rijdt u al op schone energie? Laat een laadpaal plaatsen in uw gemeente! ENGIE plaatst de oplaadpunten precies waar u wilt: bij u thuis, maar ook op uw werk of langs één van de belangrijke openbare wegen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Op deze pagina hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld: zo weet u direct waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Papendrecht.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Papendrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Papendrecht een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Papendrecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.