Laadpaal plaatsen in gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2030 klimaatneutraal te zijn. ENGIE wil de gemeente Overbetuwe helpen om dit doel te behalen. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Eén manier om dit doel te bereiken is door het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Elektrisch rijden is een goed alternatief voor rijden op reguliere brandstof. Deze ontwikkeling wint dan ook steeds meer terrein. Om elektrisch rijden nog meer te stimuleren wil ENGIE in heel Nederland laadpalen plaatsen. Hierdoor kunt u altijd en overal elektrisch tanken!

Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Overbetuwe? Dat kan! Wij voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door gemeente Overbetuwe. Wilt u een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gekozen locatie? ENGIE maakt het mogelijk. Voor meer informatie verwijzen we u naar onderstaande pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Samen naar een duurzaam Overbetuwe. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Overbetuwe om in deze gemeente te plaatsen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Overbetuwe.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Overbetuwe een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Overbetuwe hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Overbetuwe.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Vlot, Aam, Andelst, Bredelaar, Driel, Eimeren, Elst, Hemmen, Herveld, Herveld-Noord, Herveld-Zuid, Heteren, Homoet, Indoornik, Keulse Kamp, Lijnden, Loenen, Oosterhout, Raayen, Randwijk, Reeth, Slijk-Ewijk, Snodenhoek, Valburg en Zetten.