Laadpaal plaatsen in gemeente Oudewater

De gemeente Oudewater werkt aan een duurzame toekomst. Dit doen ze samen met de Oudewaterse inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Een hele goede stap, want alleen samen kun je werken aan een duurzame toekomst. Dit weten we bij ENGIE ook. Daarom gaan we laadpalen plaatsen in gemeente Oudewater om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Door het stimuleren van elektrisch rijden zal op lange termijn de CO2-uitstoot in Oudewater worden verminderd.

Leeft u in de toekomst ook graag in een schone gemeente? Neem dan het initiatief en laat laadpalen plaatsen in gemeente Oudewater. ENGIE voldoet aan alle eisen die uw gemeente stelt aan het plaatsen van elektrische laadpalen. U kunt zelf kiezen waar u deze laadpaal wil laten plaatsen: bij u thuis, bij het bedrijf of langs de weg. Het is allemaal mogelijk! Mocht u geïnteresseerd zijn dan hebben we op deze pagina alvast wat handige informatie voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Oudewater.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oudewater.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oudewater mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oudewater een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Oudewater hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oudewater.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Diemerbroek, Hekendorp, Hoenkoop, Lange Linschoten, Oudewater, Papekop, Ruigeweide, Snelrewaard, Tappersheul, Vliet en Willeskop.