Laadpaal plaatsen in gemeente Ouder-Amstel

Een schone leefomgeving zonder schadelijke uitlaatgassen is voor iedereen belangrijk. Daarom is het van belang dat we samen werken aan een meer duurzame samenleving. Dit beseft de gemeente Ouder-Amstel zich goed en daarom hebben zij speerpunten opgesteld die hieraan bijdragen. Dit kunnen we bij ENGIE alleen maar toejuichen! Wij als groene energieleverancier willen niet alleen iedereen van groene energie voorzien, maar ook bijdragen aan een schone leefomgeving. Daarom heeft ENGIE besloten om de gemeente Ouder-Amstel, en de rest van Nederland, hierbij te helpen. Wij willen een netwerk aan laadpalen plaatsen zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar word. En u kunt hierbij helpen!


Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Ouder-Amstel. Een oplaadpunt op iedere gewenste locatie? ENGIE maakt het mogelijk! Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente hieraan heeft gesteld. Alle belangrijke informatie hebben we voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Ouder-Amstel.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ouder-Amstel.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Ouder-Amstel mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Ouder-Amstel een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ouder-Amstel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Ouder-Amstel ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amsterdam-Duivendrecht, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Waver.