Laadpaal plaatsen in gemeente Oude Ijsselstreek

Gemeente Oude Ijsselstreek streeft naar een gezonde en schone leefomgeving. Een belangrijke ontwikkeling die bijdraagt aan dit streven is de transitie naar elektrisch rijden. Elektrische auto’s veroorzaken geen schadelijke uitstoot en dit betekent een gezondere leefomgeving. Niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties. ENGIE wil daarom deze ontwikkeling stimuleren. We willen in heel Nederland laadpalen plaatsen zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar is. En u kunt hierbij helpen!

Wilt u ook bijdragen aan een gezonde en schone leefomgeving in gemeente Oude Ijsselstreek? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan! Wij voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door gemeente Oude Ijsselstreek. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. Wilt u meer weten? Op deze pagina hebben wij speciaal voor u alle relevante informatie verzameld. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Oude IJsselstreek om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Oude IJsselstreek.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oude IJsselstreek mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oude IJsselstreek een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Oude IJsselstreek hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oude IJsselstreek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bontebrug, Breedenbroek, Engbergen, Etten, Gendringen, Heelweg, Heelweg-Oost, Heelweg-West, Heuven, Megchelen, Milt, Netterden, Rafelder, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Veldhunten, Voorst, Wals, Warm, Westendorp, Wieken en Ziek.