Laadpaal plaatsen in gemeente Oud-Beijerland

De gemeente Oud-Beijerland wil graag duurzamer worden en zo strijden tegen de klimaatsverandering. Bewoners en ondernemers werken hieraan mee. Er zijn collectieve acties opgezet om samen meer daken van zonnepanelen te voorzien. De gemeente heeft ook zonnepanelen op het dak en veel straatverlichting is vervangen door LED-verlichting. ENGIE waardeert deze verduurzaming. Als groene energieleverancier willen we het gebruik van schone energie graag stimuleren. Hoe wij dat doen? Wij plaatsen laadpalen voor elektrische auto’s in de gemeente Oud-Beijerland, waar u deze nog mist. Zo kunnen we samen een netwerk opbouwen van laadpalen, zodat elektrisch rijden voor meer mensen bereikbaar wordt.


Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Oud-Beijerland? ENGIE heeft de mogelijkheden om een laadpaal te plaatsen op uw eigen grond, bij uw werk of langs de openbare weg. Wij regelen het voor u! ENGIE kan een laadpaal plaatsen in gemeente Oud-Beijerland, waar u dat wilt. Wij hebben alle nuttige informatie over het plaatsen van laadpalen voor u gebundeld. Lees het op deze pagina en u weet precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Oud-Beijerland en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oud-Beijerland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Oud-Beijerland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Oud-Beijerland hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Oud-Beijerland ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Greup, Oud-Beijerland en Zinkweg.