Laadpaal plaatsen in gemeente Oss

Oss is hard bezig om een duurzamere gemeente te worden. De gemeente Oss heeft hiervoor mooie doelstelling gesteld. In 2050 wil zij alle energie duurzaam opwekken en 50% van de energie besparen. Maar de gemeente wil ook elektrisch autorijden stimuleren. ENGIE helpt hier graag aan mee. Elektrisch rijden is namelijk de meest duurzame vorm van autorijden! Wij plaatsen daarom laadpalen in de gemeente Oss, waar u ze nog mist. Op deze manier voorzien we u van een oplaadpunt op een prettige plek en vormen we tegelijk een netwerk aan laadpalen. Zo maken we elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk!


Gaat u ook voor een groene toekomst? Laat ENGIE een laadpaal voor uw elektrische auto plaatsen! Wij voldoen aan alle door de gemeente Oss gestelde vereisten. Alle informatie over onze laadpalen en het plaatsen ervan vindt u op deze pagina. U weet direct waar u aan toe bent en kunt snel beginnen met uw aanvraag.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Oss en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oss.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oss mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oss een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Oss hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oss.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterste Heide, Benedeneind, Berghem, Boveneind, Demen, Deursen-Dennenburg, Dieden, Duurendseind, Elst, Geffen, Gement, Haren, Herpen, Het Wild, Huisseling, Keent, Kessel, Kleine Koolwijk, Koolwijk, Lagekant, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren, Maren-Kessel, Megen, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Oss, Overlangel, Ravenstein en Teeffelen.