Laadpaal plaatsen in gemeente Opsterland

Gemeente Opsterland is, samen met veel andere gemeenten in Nederland, actief bezig met duurzaamheid. ENGIE vindt dit een mooie ontwikkeling! Wij beseffen ons goed dat een duurzame toekomst iets is waar we als samenleving aan moeten werken. Als groene energiemaatschappij proberen wij daarom ontwikkelingen die gunstig zijn voor het milieu te stimuleren. Eén zo'n gunstige ontwikkeling is dat steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Met een dergelijke auto veroorzaak je geen schadelijke uitstoot, wat natuurlijk beter is voor de toekomst! Om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken, hebben wij besloten om overal in Nederland laadpalen neer te zetten. Zo ook in gemeente Opsterland.

Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Stuur een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Opsterland! Dit kan bij u thuis zijn, op uw werk of gewoon langs de weg. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt voor het plaatsen van een elektrisch oplaadpunt. Hieronder hebben wij alvast alle belangrijke informatie voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Opsterland en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Opsterland.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Opsterland mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Opsterland een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Opsterland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Opsterland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bakkeveen / Bakkefean, Beetsterzwaag / Beetstersweach, Drachten-Azeven, Frieschepalen / Fryske Peallen, Gorredijk / De Gordyk, Grootwijngaarden, Haneburen, Heidehuizen, Hemrik / De Himrik, Hemrikerverlaat / Himrikerfallaat, Jonkerslân / Jonkersland, Klein Groningen, Kortezwaag / Koartsweagen, Langezwaag / Langsweagen, Lippenhuizen / Lippenhuzen, Luxwoude / Lúkswâld, Nieuwe Vaart, Nij Beets, Olterterp, Oosterend, Selmien, Siegerswoude / Sigerswâld, Sparjebird / Sparjeburd, Terwispel, Tijnje / De Tynje, Uilesprong / De Ulesprong, Ureterp / Oerterp, Vosseburen, Wijnjeterpverlaat / Weinterpfallaat en Wijnjewoude / Wynjewâld.