Laadpaal plaatsen in gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer zet zich in voor een duurzame toekomst. Dit doet de gemeente onder andere door elektrisch rijden te stimuleren. Dit is een goede zet van de gemeente, want elektrisch rijden zorgt voor een forse vermindering van schadelijke CO2-uitstoot. En dat betekent een gezondere leefomgeving voor ons én de toekomstige generaties. ENGIE vindt een duurzame toekomst ook belangrijk en wil daarom in heel Nederland laadpalen plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft u zich nergens zorgen te maken om een lege accu.


Zet u vandaag ook een stap naar een duurzame toekomst? Laat ENGIE dan een laadpaal plaatsen in gemeente Opmeer. Wij kunnen op iedere gewenste plek, op eigen of openbaar terrein, een laadpaal plaatsen. ENGIE voldoet namelijk aan alle eisen die hieraan gesteld zijn door de gemeente Opmeer. Wilt u meer weten over het plaatsen van een laadpaal? Bekijk dan de pagina hieronder, waar wij voor u alle belangrijke informatie hebben verzameld. Samen werken we aan een duurzame toekomst!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Opmeer.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Opmeer.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Opmeer mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Opmeer een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Opmeer hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Opmeer ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek.