Laadpaal plaatsen in gemeente Oostzaan

Niet alleen voor onze generatie is het belangrijk om in een gezonde leefomgeving te leven, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom steunt de gemeente Oostzaan projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst en werkt zij samen met inwoners en bedrijven om de gemeente een stukje groener te maken. Zo heeft de gemeente Oostzaan samen met het Duurzaam Bouwloket een 'wijkaanpak energiebesparing' gestart. Hierbij geven adviseurs woningeigenaren gratis tips en advies om energie te besparen. Dit vinden we bij ENGIE goed om te horen! Wij, als voorloper in de vergroening van de energiemarkt, geven om het milieu. Daarom willen wij ook in de gemeente Oostzaan, en de rest van Nederland, een netwerk aan laadpalen aanleggen. Elektrisch rijden wordt op deze manier bereikbaar voor iedereen en tegelijkertijd draagt het bij aan een duurzame toekomst waar iedereen van profiteert!


Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Vraag dan vandaag nog om plaatsing van een laadpaal in gemeente Oostzaan. Wij kunnen een laadpaal plaatsen op uw erf, op uw werk of langs een belangrijke weg in uw gemeente. Nieuwsgierig geworden naar wat er bij u mogelijk is? Bekijk dan de pagina hieronder. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet. Samen werken we aan een duurzaam Oostzaan. Dat is toch prachtig?


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oostzaan mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Oostzaan hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.