Laadpaal plaatsen in gemeente Ooststellingwerf

Duurzaamheid is een belangrijk punt op de agenda voor de gemeente Ooststellingwerf. Het eerste duurzame bedrijvenpark van Nederland vindt u dan ook niet voor niets in deze bijzondere gemeente. Hun inzet voor een groenere wereld past goed bij het karakter van ENGIE: wij willen samen werken aan een duurzame toekomst. Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid is elektrisch rijden. Steeds meer mensen in de gemeente kiezen voor deze milieuvriendelijke manier van vervoer. ENGIE wil dit stimuleren: daarom plaatsen wij nu elektrische oplaadpunten in Ooststellingwerf. Schone energie is zo altijd dichtbij!


Wij voldoen aan alle eisen voor het plaatsen van laadpalen in gemeente Ooststellingwerf. Wilt u een laadpaal laten plaatsen bij u thuis of op uw werk? ENGIE maakt het mogelijk!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Ooststellingwerf mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ooststellingwerf hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ooststellingwerf.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aekinga, Appelscha / Appelskea, Boekhorst, Buttinga, De Knolle, Donkerbroek, Elsloo / Elslo, Fochteloo / De Fochtel, Haule / De Haule, Haulerwijk / Haulerwyk, Hoogeduurswoude / Heech-Duerswâld, Laagduurswoude / Leech-Duerswâld, Langedijke(n) / Langedike , Makkinga / Makkingea, Moskou, Nijeberkoop / Nijeberkeap, Oldeberkoop / Aldeberkeap, Oosterwolde / Easterwâlde, Petersburg, Ravenswoud / Ravenswâld, Terwisscha, Tronde, Veneburen, Venekoten / Fenekoaten, Waskemeer / Waskemar, Weper / De Weper, Weperpolder, Willemstad en Zuidho(o)rn / Súdhorn.