Laadpaal plaatsen in gemeente Oosterhout

Gemeente Oosterhout heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een van de hoofddoelstellingen van de gemeente is bijvoorbeeld om de aantasting van natuur en landschap zoveel mogelijk te voorkomen. Een mooie doelstelling, waar u heel gemakkelijk zelf aan mee kunt werken! Rijdt u bijvoorbeeld al elektrisch? Deze manier van autorijden wint steeds meer terrein en is vele malen duurzamer dan rijden op benzine, diesel of gas. U tankt elektriciteit bij speciale laadpalen. Deze kan ENGIE voor u plaatsen, waar u dat wilt.

Helpt u mee Oosterhout een stukje groener te maken? Vraag een laadpaal aan en laat deze plaatsen door ENGIE. U creëert hiermee niet alleen een laadpunt voor uzelf, maar helpt u tevens mee een netwerk van laadpalen op te bouwen. Hiermee maken we elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk. Alle informatie over onze laadpalen hebben wij voor u gebundeld. Lees het op deze pagina!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Oosterhout.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oosterhout.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Oosterhout, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Oosterhout hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oosterhout.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van Den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Laagstraat, Oosteind, Oosterhout, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen en Vrachelen.