Laadpaal plaatsen in gemeente Oost Gelre

Gemeente Oost Gelre vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Zo stimuleert de gemeente opwekking van duurzame energie en wil zij het gebruik van energie en fossiele brandstoffen verminderen. Eén manier om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen is door over te stappen naar elektrisch rijden. Deze manier van rijden veroorzaakt geen schadelijke uitstoot en draagt daardoor bij aan een duurzame samenleving. ENGIE wil deze ontwikkeling graag stimuleren door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in heel Nederland. En u kunt hierbij helpen!

Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Oost Gelre. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen en overal bereikbaar. U kunt een laadpaal laten plaatsen op uw werk, bij u thuis of op een andere door u aangewezen locatie. ENGIE voldoet namelijk aan alle eisen die zijn gesteld door de gemeente Oost Gelre. Meer weten? Hieronder vindt u alle belangrijke informatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Oost Gelre om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Oost Gelre en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oost Gelre.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oost Gelre een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Oost Gelre hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oost Gelre.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Rolder, De Schutterij, De Wopereis, Eefsele, Groenlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent en Zwolle.