Laadpaal plaatsen in gemeente Onderbanken

Gemeente Onderbanken

De gemeente Onderbanken helpt graag mee aan een duurzame toekomst door anderen te stimuleren om duurzaam te wonen, te werken en te ondernemen. Mensen scheiden afval, gebruiken spaarlampen en recyclen. Maar een gezondere leefomgeving hoort daar ook bij. Door uitstoot van CO2 samen te verminderen kunnen we ervoor zorgen dat Nederland duurzamer wordt. ENGIE wil graag laadpalen plaatsen in de gemeente Onderbanken om elektrisch rijden bereikbaarder te maken. En u kunt ons daarbij helpen!

Vraag vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Onderbanken. Wij voldoen aan alle regels om laadpalen te plaatsen in uw omgeving zoals bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg. Samen gaan we voor een duurzame toekomst!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Onderbanken hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Onderbanken.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bingelrade, Douvergenhout, Etzenrade, Jabeek, Merkelbeek, Op den Hering, Schinveld en Viel.