Laadpaal plaatsen in gemeente Ommen

In de toekomstvisie van Ommen 2020 leest u dat Ommen haar groene en gastvrije kwaliteiten verder wil ontwikkelen. ENGIE wil graag meehelpen aan dit streven. Rijdt u al elektrisch auto? Dan kunt u via ons elektrische laadpalen uitzoeken en laten plaatsen. Want voor de overgang naar groene energie is een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden. Om dat zo toegankelijk mogelijk te maken, willen we overal in Nederland laadpalen plaatsen. Op die manier kunt u zorgeloos elektrisch autorijden. En wat dacht u van een laadpaal bij u thuis of op uw werk? VIa ENGIE kunt u dat in orde maken! Want wij voldoen aan alle regels die Ommen stelt aan het plaatsen van laadpalen.

Helpt u ook om Ommen groen en gastvrij te maken? Laat dan een een laadpaal plaatsen bij u in de buurt. ENGIE maakt dit voor u in orde. Hieronder vindt u alle informatie over het plaatsen van laadpalen in de gemeente Ommen.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Ommen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ommen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Ommen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Ommen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ommen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Archem, Arriën, Arriërveld, Beerze, Beerzerveld, Besthmen, Dalmsholte, Eerde, Giethmen, Hoogengraven, Junne, Lemele, Nieuwebrug, Ommen, Ommerschans, Stegeren, Stegerveld, Varsen, Vilsteren, Vinkenbuurt, Witharen en Zeesse.