Laadpaal plaatsen in gemeente Olst-Wijhe

Woont u in de gemeente Olst-Wijhe? Dan zal het u vast niet ontgaan zijn dat de gemeente graag meedenkt over het thema duurzaamheid. Uw gemeente is aangesloten bij diverse partijen die helpen om onze omgeving te verduurzamen. Er zijn steeds meer mensen in Olst-Wijhe die overstappen op elektrisch rijden. Wij bij ENGIE willen dit graag toegankelijk maken voor iedereen, omdat we vinden dat elektrisch rijden hoort bij de vergroening van de energiemarkt. Jaarlijks plaatsen wij vele laadpalen in Nederland, zodat elektrisch tanken steeds gemakkelijker wordt. Ook in Olst-Wijhe plaatsen wij laadpalen bij u thuis, op uw werk en zelfs langs de openbare plek. We voldoen aan alle eisen die uw gemeente heeft gesteld om de palen te mogen plaatsen.

Rijdt u al elektrisch en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de gemeente Olst-Wijhe? Hieronder hebben wij alle benodigde informatie voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Olst-Wijhe om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Olst-Wijhe en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Olst-Wijhe.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Olst-Wijhe een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Olst-Wijhe hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Olst-Wijhe.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boerhaar, Boskamp, Den Nul, Duur, Eikelhof, Elshof, Fortmond, Hengforden, Herxen, Marle, Middel, Olst, Welsum, Welsumerveld, Wesepe en Wijhe.