Laadpaal plaatsen in gemeente Oldenzaal

Oldenzaal is vooruitstrevend als het gaat om duurzaamheid. De gemeente doet er alles aan samen met inwoners en ondernemers om Oldenzaal schoon, veilig en duurzaam te te houden. Veel inwoners van de stad hebben al zonnepanelen of rijden elektrisch. Het innoverende karakter van ENGIE sluit goed aan bij de missie om Oldenzaal steeds duurzamer te maken. Rijdt u al elektrisch of bent u van plan om elektrisch te gaan rijden? Wij helpen u dan graag bij de keuze en de plaatsing van een laadpaal. Op die manier kunt u onbezorgd elektrisch autorijden. ENGIE voldoet zelfs aan alle regels van de gemeente Oldenzaal om laadpalen langs de openbare weg te plaatsen!

Wilt u ook comfortabel elektrisch autorijden? Regel dan via ENGIE een laadpaal bij u thuis of op uw werk! Op die manier maken we samen aan een duurzame omgeving. Hieronder hebben wij alvast alle benodigde informatie voor u verzameld. Samen bouwen we een aan een duurzamere wereld!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oldenzaal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Oldenzaal hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.