Laadpaal plaatsen in gemeente Oldebroek

Gemeente Oldebroek vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Zij zien, net als wij, dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. ENGIE vindt dit een fantastische ontwikkeling. Rijdt u al elektrisch? Dan is het prettig om overal elektrisch te kunnen tanken. Bij u thuis, op uw werk of langs de belangrijkste wegen van uw gemeente Oldebroek. ENGIE wil een netwerk aan laadpalen aanleggen in uw gemeente en de rest van Nederland, zodat niemand zich meer zorgen hoeft te maken over het opladen van de auto.

Kiest u ook voor een duurzame toekomst? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Oldebroek! Wij voldoen aan alle eisen van de gemeente om een laadpaal te plaatsen, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Meer weten? Hieronder hebben wij alle handige informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Oldebroek en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Oldebroek.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oldebroek een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Oldebroek hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oldebroek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Loo, 't Loo Oldebroek, Eekt, Hattemerbroek, Kerkdorp, Mullegen, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde, Posthoorn, Trutjeshoek, Voskuil en Wezep.