Laadpaal plaatsen in gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt werkt er hard aan om duurzamer te worden. Er wordt ingezet op het opwekken van schone energie, het stimuleren van energiebesparende maatregelen en aan het verduurzamen van de eigen bedrijfsvoering. Inwoners en bedrijven werken hieraan mee. Het doel is om de CO2-uitstoot in de gemeente drastisch te verminderen. Als groene energieleverancier juichen wij dit beleid natuurlijk toe! Wij willen het schone energiegebruik in Oldambt nog meer stimuleren. Dit doen we door op veel plekken in de gemeente laadpalen te plaatsen. Hiermee wordt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk!


Wilt u een laadpaal laten plaatsen in de gemeente Oldambt? ENGIE regelt het voor u! We kunnen een laadpaal plaatsen in gemeente Oldambt op uw eigen terrein bij uw woning, bij uw werkplek en zelfs aan de openbare weg. Informatie over het aanvragen en plaatsen van laadpalen, vindt u op deze pagina. We hebben alles voor u op een rijtje gezet!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Oldambt.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Oldambt mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Oldambt een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Oldambt hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Oldambt.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Waar, Bad Nieuweschans, Beersterhoogen, Beerta, Bikkershorn, Blauwestad, Booneschans, Bovenstreek, Drieborg, Eextahaven, Ekamp, Finsterwolde, Finsterwolderhamrik, Ganzedijk, Goldhoorn, Hamdijk, Heiligerlee, Hongerige Wolf, Kostverloren, Kromme-Elleboog, Meerland, Midwolda, Napels, Niesoord, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwe Statenzijl, Nieuweschans, Nieuwolda, Nieuwolda-Oost, Oostereinde, Oostwold, Oostwolderpolder, Oude Statenzijl, Oudedijk, Oudezijl, Scheemda, Scheemdermeer, Scheemderzwaag, Sint Vitusholt, Tranendal, Ulsda, Westerlee, Winschoten en Zuiderveen.